Військові ЗСУ дали потужну відсіч диверсантам бойовиків

06:00, 4 декабря 2018
На приазовському напрямку українські воїни завадили просуванню ворога до позицій ООС.
Військові ЗСУ дали потужну відсіч диверсантам бойовиків
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Українські військові дали гідну відсіч ворожій диверсійної-розвідувальної групи противника на Донбасі, яка намагалася вночі пробратися до позиції ЗСУ. Про це повідомила «Газета по-українськи».

Бій зав'язався на приморському напрямку. Воїни ЗСУ виявили просування противника до наших позицій. В результаті ворожі «повзуни» відкрили вогонь. Однак втрати понесли бойовики: один з нападників залишився на місці, інший - втік у бік лісосмуги, повідомляє штаб Об'єднаних сил.

«За даними нашої розвідки, один з бойовиків - «двохсотий», інший - поранений. Останнім часом ворог активізувався. Ворожі ДРГ ходять в нашому напрямку досить часто. Але ми вчасно реагуємо на всі їхні підступи», - каже Вадим, військовий одного з підрозділів Об'єднаних сил на Приазов'ї.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ЗСУ дали потужну відсіч окупантам на ДонбасіЗа даними розвідки, двох окупантів було знищено і ще одного – поранено.

Також ми повідомляли, що на Донбасі українські бійці знищили російський безпілотник. За 30 листопада було зафіксовано два випадки застосування окупантами безпілотників.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді