ЗСУ дали потужну відсіч окупантам на Донбасі

03:00, 3 декабря 2018
За даними розвідки, двох окупантів було знищено і ще одного – поранено.
ЗСУ дали потужну відсіч окупантам на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ситуація в районі проведення операції на Донбасі станом на 2 грудня залишалася повністю контрольованою Об'єднаними силами. Про цеиповідомляє «Обозреватель» з посиланням на ООС.

«Окупанти 15 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Противник тричі застосував озброєння, заборонене мінського угодами», - сказано у повідомленні прес-центру штабу ООС.

Так, за минулу добу ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Піски, Невельську, Мар'їнка, Славне, Тарамчук, Красногорівка, Чермалик, Богданівка, Павлопіль і Лебединський.

«Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм, ворог обстрілював оборонні укріплення Об'єднаних сил поблизу Кримського, Пєсков і Невельського. У ході бойових дій, жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - розповіли військові.

З початку цього періоду противник вогневої активності не виявляв. «За даними розвідки, 1 грудня, двох окупантів було знищено і ще одного – поранено», - уточнили в ООС.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Донбасі українські бійці знищили російський безпілотник. За 30 листопада було зафіксовано два випадки застосування окупантами безпілотників.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді