ДБР затримало на хабарі екс-голову філії ДП МВС України «Інформ-Ресурси»

10:05, 21 марта 2019
Чоловік вимагав 1200 доларів за сприянні у поверненні вилучених водійських посвідчень.
ДБР затримало на хабарі екс-голову філії ДП МВС України «Інформ-Ресурси»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі теруправління ДБР Києва затримали колишнього директора Київської філії Державного підприємства МВС України «Інформ-Ресурси» за фактом вимагання неправомірної вигоди за повернення вилучених водійських посвідчень, передає 20 березня прес-служба Бюро.

Чоловік вимагав 1200 доларів за сприянні у поверненні вилучених водійських посвідчень. На час вимагання він ще перебував на посаді директора вказаного підприємства.

Отримання другої частини коштів в сумі 600 доларів США відбувалось вже після звільнення особи з посади. Екс-посадовця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за попередньою кваліфікацією «Зловживання впливом» (ст. 369-2 Кримінального кодексу України) та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що слідчі ДБР затримали начальника відділу СБУ та його підлеглого на вимаганні $110 тисяч.

Також слідчі Полтавського теруправління ДБР затримали оперуповноваженого одного з райвідділів поліції Дніпра під час отримання 1000 доларів США від місцевого мешканця.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки