Вимагав хабар: ДБР затримало оперуповноваженого

14:05, 15 марта 2019
Правоохоронець хотів отримати від одного з місцевих мешканців 1000 доларів.
Вимагав хабар: ДБР затримало оперуповноваженого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Полтавського теруправління ДБР затримали оперуповноваженого одного з райвідділів поліції Дніпра під час отримання 1000 доларів США від місцевого мешканця. Про це передає прес-служба Бюро.

Затримання проводилось за оперативного супроводу головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБУ в Дніпропетровській області та Дніпропетровського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України.

За попередніми даними, працівники поліції затримали місцевого мешканця за вирубку сухих дерев у лісопосадці в межах населеного пункту та вилучили автомобіль «Газель», в який він складав деревину. Згодом за повернення автомобіля один з оперуповноважених почав вимагати 1000 доларів США.

Неправомірну вигоду працівник поліції отримав у службовому кабінеті, після чого сховав у гаражному боксі. Під час обшуку боксу на території відділу поліції отримані гроші виявили та вилучили. Оперуповноваженого поліції затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що слідчі ДБР затримали начальника відділу СБУ та його підлеглого на вимаганні $110 тисяч.

Також відомо, що слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Полтаві, за оперативного супроводу департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції в Полтавській області та процесуального керівництва Генеральної прокуратури України затримали двох оперуповноважених одного з районних відділів поліції за вимагання та отримання 10 тис. грн від місцевого мешканця.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси