З ножем пограбував дитину: у Запоріжжі судитимуть іноземця

07:10, 29 марта 2019
Громадянин Азербайджану здійснив розбійний напад з метою заволодіння чужим майном.
З ножем пограбував дитину: у Запоріжжі судитимуть іноземця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Запорізькою місцевою прокуратурою №1 скеровано до Жовтневого районного суду Запоріжжя обвинувальний акт у кримінальному проваджені  стосовно громадянина Азербайджану за ч. 1 ст. 187 КК України, який здійснив розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

У ході досудового розслідування встановлено, що на початку року зловмисник, перебуваючи у салоні маршрутного таксі, тримаючи в руці ніж та погрожуючи його застосуванням, наказав неповнолітньому хлопцю віддати йому мобільний телефон.

Усвідомлюючи реальну загрозу своєму життю та здоров’ю, неповнолітній потерпілий підкорився незаконній вимозі зловмисника та віддав йому мобільний телефон.

На теперішній час до обвинуваченого громадянина застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, справа призначена до судового розгляду у Жовтневому районному суді Запоріжжя.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Харкові напали на чоловіка посеред вулиці. Злодій намагався вкрасти телефон у жінки. Коли за неї вступився чоловік, зловмисник дістав ніж.

Також у столиці іноземець жорстоко розправився з таксистом для того, щоб заволодіти його автомобілем, після чого вивіз тіло за місто і спробував спалити.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде