25 тисяч євро викрали у пенсіонера в Києві

23:25, 19 апреля 2019
Зловмисники представились представниками Пенсійного фонду.
25 тисяч євро викрали у пенсіонера в Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві невідомі пограбували пенсіонера, представившись співробітниками Пенсійного фонду. Про це повідомляє УНН з посиланням на правоохоронні органи.

Двоє невстановлених осіб серед білого дня прийшли до 80-річного чоловіка. Зловмисники представились представниками Пенсійного фонду та вільно зайшли до помешкання пенсіонера. Після цього вони напали на господаря та нанесли йому кілька ударів в обличчя. Зловмисники обшукали квартиру та заволоділи грошима на загальну суму близько 25 тисяч євро.

Розпочато досудове розслідування за ч. 5 ст. 186 КК України (грабіж).

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що на центральній вулиці Борисполя на очах у перехожих група озброєних чоловіків у балаклавах увірвалася до крамниці, яка торгує ювелірними прикрасами. Нападники згребли 6 кг прикрас і зникли. Свідки описали машину, на якій вони втекли.

Крім того, у мережі з’явилося відео збройного пограбування автозаправки у Дніпровському районі Києва. Грабіжники приїхали на заправку вночі, зайшли до приміщення каси і напали на співробітника. Погрожуючи йому електрошокером, бандити забрали з каси виручку.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде