Стало відомо, коли київська дитяча залізниця розпочинає свою роботу

23:25, 28 мая 2019
Робота залізниці розпочнеться 1 червня.
Стало відомо, коли київська дитяча залізниця розпочинає свою роботу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 1 червня, відкриває свій 66-й сезон Київська дитяча залізниця. Реконструкція, яка тривала рік, майже завершена.Про це повідомляє vechirniy.kyiv.ua.

На вході до Сирецького парку встановили арку з підсвіткою і паровоз із маркуванням «Ов-2611». Повністю реконструйовано станцію «Яблунька». Тепер у Києві є зменшена копія залізничного вокзалу. В середині будівлі розмістять музей залізниці. За «Яблунькою» також побудували новий дитячий майданчик. Значні зміни відбулися і на станції «Вишенька».

За традицією, новий сезон відкриває оновлений та відреставрований паровоз Гр-336. На відміну від минулих сезонів, цього року він не червоний. Також капітально відремонтовано та оновлено весь рухомий склад.

Відремонтовано віадук, оновлено систему сигналізації та автоблокування, пошито нову парадну форму для юних залізничників.

Сучасною родзинкою стали супергерої, намальовані на бетонних огорожах. Бо дійсно, такі масштабні зміни – неможливі без героїв. Київська дитяча залізниця висловлює подяку Регіональній філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» за такий чудовий сучасний ремонт.

Відкриття відбудеться о 10:00, вартість проїзду наразі не встановлено.

У минулі роки квиток для дорослих в одну сторону коштував 24 гривні, вартість дитячого квитка становила 18 гривень, а для дітей до 6 років проїзд був безкоштовний.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що киянам відкрили 40 безкоштовних зон для пікніків.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області