Київські копи затримали банду «елітних» крадіїв

06:45, 5 сентября 2019
Банда гостролерів орудувала по всій Україні.
Київські копи затримали банду «елітних» крадіїв
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Співробітникам поліції Київської області спільно зі спецпідрозділом КОРД вдалося затримати банду «елітних» гастролерів-крадіїв, які орудували по всій Україні. Про це повідомляє «Київ Оперативний» у Facebook.

«Співробітники кримінальної поліції Київської області спільно з спецпідрозділом КОРД оперативно і професійно спрацювали в ході затримання в Одесі та Миколаєві групи осіб, які здійснювали крадіжки з «елітних» будинків і розбійні напади на громадян», — повідомив Андрій Небитов.

За його словами, щоб нажитися на чужому, банда працювала хитро і прораховувала кожен крок. «Проникали в будинки тоді, коли господарі ще відпочивали — під ранок. У будинках знаходили цінні речі, вкрадене забирали з собою і тікали. Гастролювали по всій Україні. Нарешті, їх подорожі стараннями поліції і прокуратури Київської області припинилися», — зазначив начальник ГУНП в Київській області.

«Членів банди затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Ведуться слідчі дії за ст. ст. 185 ч. 5, 187 та 257 КК України. Сподіваюся, тепер зловмисникам вже тривалий час не доведеться закінчувати свої подорожі», — підсумував він.

Зловмисників затримали, ведеться розслідування. Пізніше в поліції зазначили, що всі троє затриманих — громадяни Грузії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві затримали жінку, яка пограбувала пенсіонерку.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва