У Львові зухвалий чоловік напав на поліцейського: що відомо

23:25, 29 февраля 2020
21-річний львів’янин перешкоджав копам виконувати службові обов’язки.
У Львові зухвалий чоловік напав на поліцейського: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п'ятницю, 28 лютого, у Львові трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Volkswagen на іноземній реєстрації здійснив зіткнення з автомобілем Kia та втік з місця пригоди, передає прес-служба патрульної поліції Львівщини.

Через деякий час на вулиці Петлюри поліцейські помітили цей автомобіль з пошкодженнями та підійшли до водія пояснити причину звернення.

Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно, а також відмовлявся пред’явити документи та пішов у напрямку під'їзду. Інспектори вирішили затримати 52-річного львів'янина, однак до патрульного підійшов невідомий і намагався відтягнути його від порушника.

Ним виявився 21-річний львів’янин, який перешкоджав виконанню службових обов’язків. За цим фактом слідчі для оформили матеріали для відкриття кримінальної справи за втручання в діяльність працівника правоохоронного органу.

На водія автомобіля оформили протоколи за порушення ПДР, що призвело до ДТП, за втечу з місця пригоди, за керування транспортним засобом в стані сп'яніння. Також винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Одесі правоохоронці затримали зловмисника, який під виглядом поліцейського грабував іноземців

Також у Києві поліцейські затримали зловмисника, який довгий час нападав на жінок та грабував їх.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва