Ситуація на Донбасі: Зеленський розповів, що йому сказав Путін

15:59, 8 марта 2020
За словами Володимира Зеленського, Путін весь час апелював до «Мінська».
Ситуація на Донбасі: Зеленський розповів, що йому сказав Путін
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю The Guardian розповів про те, що йому говорив голова Російської Федерації Володимир Путін під час зустрічі в Парижі. Переклад матеріалу оприлюднили на офіційному сайті глави України.

«Ну, він весь час апелював до «Мінська», а мої пропозиції були пов'язані з тим, щоб трохи «Мінськ» змінювати. Він говорив: «Але в «Мінську» написано так, так і так». Я думаю, він повинен до цього прийти. Європа, перш за все Німеччина і Франція як учасники Нормандії, та інші країни повинні боротися, щоб Росія все-таки прийняла цей меседж.

Якщо люди говорять: «А що тоді? Буде заморожений конфлікт». Я не розумію, що таке заморожений конфлікт», — сказав Зеленський.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Президент України під час зустрічі з Папою Римським попросив допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму і в Росії. 

Крім того, 14 грудня Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва