В Україні виявили два нових випадки коронавірусу

19:00, 12 марта 2020
МОЗ повідомляє про два нових підтверджених випадки коронавірусу.
В Україні виявили два нових випадки коронавірусу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції — у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів. Про це повідомляє Telegram-канал «Коронавірус_інфо».

«Інформацію про лабораторно підтверджені випадки на території країни повідомили в МОЗ України в офіційному Телегам-каналі. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування, відбувається робота з контактами. Раніше в Україні був зафіксований 1 випадок коронавірусу COVID-19 - у чоловіка в Чернівцях, наразі його стан задовільний», — йдеться у повідомленні.

Раніше в Україні був зафіксований 1 випадок коронавірусу COVID-19 - у чоловіка в Чернівцях, наразі його стан задовільний.

Начальник управління охорони здоров’я Житомирської ОДА Микола Суслик повідомив, що 71-річна жінка перебуває на лікуванні. Пацієнтка має лабораторно підтверджений діагноз, лікарі виявили ускладнення – запалення легенів. Проводиться необхідне лікування, передає radomyshl.com.

За станом здоров’я усіх контактних осіб з жінкою слідкують медики.

Голова ОДА Віталій Бунечко наголошує, що медичні працівники в області знають як діяти при виявленні коронавірусної інфекції. Наразі важливо проконтролювати стан здоров’я людей, які могли бути контактними із жінкою, яка захворіла.

Зазначається, що жінка спочатку гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль. Наразі пенсіонерка терміново госпіталізована та ізольована.

У свою чергу, МОЗ повідомило про стан одного з українців, в якого сьогодні був зафіксований коронавірус.

«Чоловіку з Чернівецької області 64 роки, наразі його стан стабільний. Його дружина, яка повернулась з Італії протягом останніх 14 днів, була єдиною людиною, з якою інфікований пацієнт тісно контактував. Наразі сама жінка почувається добре та немає ознак гострих вірусних захворювань, їй проводять лабораторні тести та дослідження», — йдеться у повідомленні.

Крім того, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Денис Шмигаль пояснив введення карантину в Україні.

Разом з тим у КМДА розповіли про закупівлю експрес-тестів на коронавірус.

Нагадаємо, що 12 березня почали діяти обмеження через коронавірус. 

У свою чергу, киянам показали, як порожніють полиці в магазинах. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва