Бізнес має бути захищеним і працювати за єдиними правилами – Андрій Костін під час експертної дискусії, організованої Атлантичною радою США

15:52, 22 вересня 2022
Генпрокурор обговорив з учасниками експертної дискусії, організованої Атлантичною радою США, розвиток бізнесу в Україні та захист інвестицій.
Бізнес має бути захищеним і працювати за єдиними правилами – Андрій Костін під час експертної дискусії, організованої Атлантичною радою США
Джерело фото: gp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Офіс Генерального прокурора повідомляє, що в рамках офіційного візиту у США 21 вересня у Вашингтоні Генеральний прокурор Андрій Костін взяв участь в експертній дискусії, організованій Атлантичною радою США. Сторони обговорили розвиток бізнесу в Україні та захист інвестицій.

«Війна ще триває, а ми вже говоримо про економіку та розвиток. Це, на мою думку, є важливим сигналом. До призначення на посаду Генерального прокурора я був членом тимчасової комісії Верховної Ради із захисту інвестицій. І цілком розумію, наскільки це питання є важливим, особливо зараз», – зазначив Генеральний прокурор.

Андрій Костін повідомив, що в Офісі Генерального прокурора є профільний Департамент захисту інвестицій, який вже має позитивні кейси співпраці, і цей напрям роботи весь час посилюється.

Генеральний прокурор поділився своїми планами зустрітися з представниками бізнесу і бізнес-асоціацій для обговорення проблематики. Андрій Костін наголосив, що для нього надзвичайно важливо обмінятися думками та інформацією, послухати, що турбує і що заважає розвитку бізнесу, а також знайти підходи, які зроблять ведення бізнесу в Україні більш прозорим і безпечним. Раніше у схожому форматі відбулася зустріч з представниками громадських організацій, що працюють в Україні.

«Моя позиція: бізнес має бути захищеним і працювати за єдиними правилами. Будь-то великий бізнес, малий бізнес, міжнародний або локальний. Врешті-решт, наша мета – не лише відвоювати в агресора захоплені землі, а відбудувати спроможну, заможну, інноваційну державу. Без інвестицій і розвитку бізнесу це неможливо», – зазначив Андрій Костін.

Джерело фото: gp.gov.ua

Також ми писали, що Генпрокурор Андрій Костін зустрівся зі Спікером Палати представників США Ненсі Пелосі.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Литвиненко
    Олександр Литвиненко
    секретар Ради національної безпеки і оборони України
  • Наталя Бжассо
    Наталя Бжассо
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Володимир Біоносенко
    Володимир Біоносенко
    голова Миколаївського окружного адміністративного суду
  • Василь Кузь
    Василь Кузь
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Тетяна Фетісова
    Тетяна Фетісова
    суддя Черкаського апеляційного суду