Ілон Маск обіцяє в Twitter зашифровані особисті повідомлення, голосовий та відеочат

18:12, 22 листопада 2022
Допомагатиме йому в реалізації ідеї творець Signal.
Ілон Маск обіцяє в Twitter зашифровані особисті повідомлення, голосовий та відеочат
Фото: slovoidilo.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Новий власник Twitter Ілон Маск хоче додати до соціальної мережі зашифровані повідомлення, а допомагати йому буде творець Signal. Про це повідомляє видання Verge.

На зустрічі з підлеглими американський мільярдер оголосив, що компанія шифруватиме особисті повідомлення користувачів, а також голосовий і відеочат. Новий власник Twitter орієнтується на месенджер Signal.

«Повинно бути так, що я не можу дивитися ні на чиїсь особисті повідомлення, навіть якщо хтось приставив пістолет до моєї голови», — цитує Маска видання.

При цьому Маск сказав, що творець Signal Моксі Марлінспайк «потенційно готовий допомогти» компанії із шифруванням даних.

Раніше Ілон Маск заявив, що співробітники Twitter мають або звикнути до «хардкорного» режиму роботи, або покинути компанію. 

Також Маск написав співробітникам Twitter листа про те, що вони припиняють віддалену роботу і повинні знаходитися в офісі не менше 40 годин.

Додамо, що Маск розблокував обліковий запис Трампа у Twitter.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області