Україна та Бельгія планують спільне оборонне виробництво

10:08, 30 січня 2024
Україна та Бельгія підписали меморандум про співпрацю у виробництві озброєння, ремонті та підготовці спеціалістів і технічного персоналу.
Україна та Бельгія планують спільне оборонне виробництво
Джерело фото: mil.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Україна та Бельгія підписали меморандум про співпрацю щодо подальшого розвитку відносин у сфері оборонного виробництва. Заходи, передбачені угодою, спрямовані на розширення співпраці між країнами в контексті створення спільних підприємств та локалізації оборонного виробництва в Україні.

Партнерство передбачає впровадження спільних проєктів з метою підвищення потенціалу та обсягів виробництва української оборонної промисловості.

Серед конкретних ініціатив, які розглядаються, – спільне виробництво різних типів та видів озброєнь, організація ремонту та підготовки спеціалістів і технічного персоналу. Меморандум також передбачає реалізацію інших заходів, спрямованих на зміцнення та розбудову сучасної оборонної індустрії в Україні.

Заступник Міноборони виразив впевненість у подальшому плідному та взаємовигідному співробітництві з Бельгією, особливо в контексті створення спільних підприємств, які будуть функціонувати за міжнародними стандартами.

«Україна дуже зацікавлена у створенні спільних підприємств, які будуть функціонувати за міжнародними стандартами. Впевнений у нашому подальшому плідному та взаємовигідному співробітництві», – наголосив заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва