Google відкрив безкоштовний доступ до нейромережі Gemini 1.5 Pro

18:42, 21 березня 2024
Gemini 1.5 Pro – це нова можливість від Google для аналізу великих обсягів даних.
Google відкрив безкоштовний доступ до нейромережі Gemini 1.5 Pro
Джерело фото: idreampost.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Google відкрив безкоштовний доступ до своєї потужної нейромережі – Gemini 1.5 Pro – всім охочим. За даними PSM7.COM, одна з найвидатніших особливостей цієї моделі - контекстне вікно, яке дозволяє обробляти запити до 1 млн символів. Наприклад, Gemini може аналізувати кілька книжок і створити за ними короткий переказ.

Нова версія Gemini 1.5 Pro здатна не лише аналізувати великі обсяги даних, а й швидко знаходити конкретний фрагмент тексту всередині об'ємних блоків, розмір яких може досягати 1 мільйона токенів.

Застосування новітніх архітектур Transformer і Mixture-of-Experts (MoE) дозволяє Gemini працювати набагато швидше, забезпечуючи більш швидкий час відгуку. У порівнянні зі звичайним трансформером, який діє як одна нейронна мережа, нова версія забезпечує більш ефективну обробку даних.

Контекстне вікно складається з токенів, які можуть представляти різноманітні типи інформації, включаючи текст, зображення, аудіо, код або відео. Чим більше контекстне вікно, тим більше інформації модель може врахувати, щоб забезпечити точніші результати. Це подібно до того, як ви дивитесь на світ через вікно - чим більше воно, тим більше деталей можна помітити, і тим краще можна розуміти оточуюче.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Михайло Спірідонов
    Михайло Спірідонов
    голова Харківського окружного адміністративного суду
  • Олена Фонова
    Олена Фонова
    суддя Господарського суду Луганської області