«Наш обов'язок — наповнювати бюджет і не допустити його розкрадання» - Андрій Костін

07:30, 11 серпня 2022
Генпрокурор висловився щодо завдань, які стоять перед «силовими» відомствами країни.
«Наш обов'язок — наповнювати бюджет і не допустити його розкрадання» - Андрій Костін
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Генеральний прокурор Андрій Костін 10 серпня 2022 року провів нараду з керівниками практично всіх силових відомств країни, під час якої, серед іншого, обговорювалися перспективи їх роботи в умовах воєнного часу.

Так, Андрій Костін наголосив на важливості боротьби правоохоронних органів з «незаконним використанням бюджетних коштів».

«Нас підтримує весь світ, надаючи фінансову допомогу для захисту та відновлення України. Наш обов’язок – щодня докладати максимум зусиль для наповнення бюджету та недопущення його розкрадання. Бо під час війни розкрадання бюджету виглядає як мародерство. Це моя принципова позиція. Кожен такий факт ми повинні виявляти та доводити до справедливого вироку. Це матиме також і превентивний ефект», - підкреслив Андрій Костін на нараді з керівниками СБУ, Національної поліції, ДБР, БЕБ, НАЗК, Міноборони, Військової служби правопорядку та Державної прикордонної служби.

Також Генпрокурор заявив про необхідність боротьби з розкраданням гуманітарної допомоги та шахрайською псевдоволонтерською діяльністю.

Зазначимо, що днями Генпрокурор заявив  про те, що реформа органів прокуратури триватиме, а також відзначив основні напрямки реформи.

Крім того, нагадаємо, що Андрій Костін також анонсував нові кадрові “чистки” органів прокуратури від колаборантів та прокурорів, які ухиляються від виконання своїх професійних обов'язків. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Автор: В'ячеслав Хрипун

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси