Кабмін погодив призначення прокурора Києва Олега Кіпера головою Одеської ОДА

17:23, 30 травня 2023
Урядовці на засіданні 30 травня погодили призначення прокурора Києва Олега Кіпера головою Одеської обласної державної адміністрації.
Кабмін погодив призначення прокурора Києва Олега Кіпера головою Одеської ОДА
Фото: kyiv.gp.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабмін погодив призначення очільника прокуратури Києва Олега Кіпера головою Одеської обласної державної адміністрації. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду 30 травня.

«Погоджено призначення Кіпера Олега Олександровича головою Одеської обласної державної адміністрації», - повідомив представник уряду у парламенті Тарас Мельничук.

Згідно до законодавства Кіпер очолить Одеську обладміністрацію після підписання відповідного указу Президентом України. Наразі тимчасово виконуючим обов’язки Одеської облдержадміністрації є Борис Волошенков.

На цьому ж засіданні урядовці звільнили Валерію Коломієць з посади заступника міністра юстиції. Про причини звільнення не повідомляється.

15 березня Президент України Володимир Зеленський звільнив Максима Марченка з посади начальника Одеської ОВА. Вже за кілька днів, як повідомляла «Судово-юридична газета» з’явилися петиції щодо його повернення на посаду.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд