Нові поліцейські ховали хабарі в каналізації аеропорту (ФОТО)

16:22, 18 серпня 2017
Співробітники СБУ затримали нових поліцейських на великому хабарі. Співробітники відділення поліції в аеропорту «Харків» проявили винахідливість і ховали гроші в несподіваному місці.
Нові поліцейські ховали хабарі в каналізації аеропорту (ФОТО)
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Співробітники Служби безпеки України спільно з відділом внутрішньої безпеки Національної поліції викрили на хабарі керівництво і співробітників відділення поліції в міжнародному аеропорту «Харків», повідомляє прес-центр СБУ.

Як з'ясувалося, співробітники відділення поліції систематично вимагали хабарі у іноземців, які організовували тури в Україну.

Отримавши гроші, поліцейські не проводили поглиблений огляд речей іноземців і не фіксували адміністративні правопорушення.

За період з травня по серпень 2017 року зафіксовано п'ять фактів отримання чотирма керівниками і співробітниками відділення хабарів, загальна сума яких склала 30 тисяч гривень.

СБУ затримала двох поліцейських в терміналі аеропорту в момент отримання чергової частини хабара. Під час обшуків правоохоронці вилучили майже 130 тисяч доларів і 500 тисяч гривень. При тому частина грошей знаходилася в схованці, зробленій поруч з каналізацією аеропорту.

Затриманим поліцейським повідомлено про підозру, вирішується питання щодо повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу ще двом фігурантам справи.

Також раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ГПУ затримала начальника відділення поліції аеропорту «Київ» під час отримання хабара в 7 тисяч доларів.

Раніше стало відомо, що затриманий суддя і адвокат отримали неправомірну вигоду в розмірі 5 тис. дол. США за винесення виправдувального вироку в кримінальному провадженні.

Як повідомлялося раніше, в Києві на хабарі в 90 тис. грн затримали голову однієї з конкурсних комісій КМДА.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області