Подоляк пояснив, коли Україна повернеться до переговорів з Росією

16:26, 10 серпня 2022
Він зазначив, що РФ не дотримується правил ведення війни чи гуманного ставлення до мирного населення на окупованих територіях України.
Подоляк пояснив, коли Україна повернеться до переговорів з Росією
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Протягом повномасштабного вторгнення в Україну Російська Федерація продемонструвала нехтування законами війни та відсутність гуманного ставлення до мирного населення на окупованих територіях, тож немає жодної віри, що РФ виконає будь-які досягнуті домовленості. Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк у коментарі ВВС.

За його словами, нині між Києвом і Москвою фактично немає мирних переговорів. «Є лише треки щодо обміну тілами та військовополоненими», – сказав Подоляк.

Як зауважив радник керівника Офісу Президента, російська держава не дотримується правил ведення війни чи гуманного ставлення до мирного населення на окупованих територіях України.

«Після шести місяців цієї війни ми не можемо продовжувати вірити, що РФ виконає будь-які домовленості», – наголосив Михайло Подоляк.

Він зазначив, що наша країна повернеться до переговорів з Росією, коли буде видно реалістичну відправну точку замість кремлівського ультиматуму та наміру анексувати всі окуповані території України.

За словами Подоляка, метою України є відновлення державних кордонів, які існували станом на березень 2014 року, включно з анексованим Росією Кримом. Інакше стійкого миру не буде, резюмував він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва