В Ірпені з’явився перший в Україні пам’ятник ТрО

22:41, 24 серпня 2022
Мер міста наголосив, що Ірпінь втратив 38 захисників.
В Ірпені з’явився перший в Україні пам’ятник ТрО
Фото: facebook.com/markushinoleksa
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

24 серпня у місті Ірпінь встановили перший в Україні пам’ятний знак Силам Територіальної оборони Збройних сил України. Про це повідомляє мер Олександр Маркушин у Facebook.

"Сьогодні ми зустрічаємо День Незалежності України в українському вільному Ірпені. У наших руках синьо-жовті прапори, ми розмовляємо рідною мовою, ми співаємо національний гімн - голосно, без жодного остраху.

І робимо це все уже не так як торік чи кілька років тому – якось автоматично і не задумуючись. Відчуття цінності цього моменту зашкалює. Адже його могло і не бути. Якби не хлопці-добровольці, які першими стали на оборону Ірпеня і зробили усе, щоб вимести ворога із нашого міста.

Саме у їхню честь ми встановили в Ірпені перший в Україні пам’ятний знак Силам Територіальної оборони Збройних сил України. Завдяки стійкості й незламності цих бійців ми встояли і здобули нашу перемогу. Завдяки їхньому високому патріотизму і жертовності. На жаль, 38 захисників Ірпеня ми втратили. Але пам’ять про них буде завжди у наших серцях!

Ірпінь здобув свою перемогу. Але бій України триває. І ми знаємо за що ми боремося! Ми ніколи не станемо сліпими рабами. Бо незалежність у нашій крові", — повідомив мер міста.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду