Комітет Ради рекомендував Держкіно скасувати наказ про реорганізацію Довженко-Центру

14:04, 26 серпня 2022
Глава Мінкульту Олександр Ткаченко зазначив, що рішення комітету було одноголосним.
Комітет Ради рекомендував Держкіно скасувати наказ про реорганізацію Довженко-Центру
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У п’ятницю, 26 серпня, Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував Держкіно скасувати наказ про реорганізацію Довженко-Центру. Про це повідомила членкиня комітету, нардеп Софія Федина.

«Кілька хвилин тому Комітет з гуманітарної та інформаційної політики одноголосно рекомендував Держкіно невідкладно скасувати наказ про «реорганізацію», а, по суті, знищення Довженко-Центру. Тепер хід за Держкіно, пильнуймо!» – йдеться в повідомленні.

У свою чергу, глава Мінкульту Олександр Ткаченко зазначив, що рішення комітету було одноголосним. Депутати будуть звертатися з приводу долі установи і до Кабміну.

Міністр пообіцяв, що його відомство «не тільки триматиме руку на пульсі ситуації з Довженко-Центром, а й зробить все необхідне для того, щоб убезпечити розпорошення колекції та зберегти сталість інституції».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області