​Розстріляв автомобіль з родиною на Чернігівщині: російському військовому повідомлено про підозру

20:30, 21 вересня 2022
Внаслідок обстрілу жінка загинула, інші члени родини отримали тілесні ушкодження різного ступеню.
​Розстріляв автомобіль з родиною на Чернігівщині: російському військовому повідомлено про підозру
Фото: Офіс Генпрокурора
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Встановлено і повідомлено про підозру військовому РФ, який спільно з іншими військовослужбовцями збройних сил РФ розстріляли авто з цивільними на Чернігівщині. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора. 

За даними слідства, 26 лютого 2022 року військовослужбовці збройних сил РФ, рухаючись колоною у центрі с. Крупичполе Прилуцького району, помітили автомобіль, що зупинився, даючи дорогу колоні. В авто перебувала подружня пара, їхня донька та зять.

Підозрюваний спільно з двома іншими військовими РФ відразу відкрили прицільний вогонь по автомобілю та його пасажирам. Внаслідок злочинних дій жінка з подружньої пари загинула, інші члени родини отримали тілесні ушкодження різного ступеню.

За процесуального керівництва прокурорів Прилуцької окружної прокуратури йому заочно повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни, поєднаному з умисним вбивством.

Раніше ми писали, що двом російським військовослужбовцям, які розстріляли цивільного громадянина під час окупації Гостомеля, повідомлено про підозру.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді