У Києві та ще чотирьох областях відключення світла може тривати довше за 4 години, — ОП

15:28, 27 жовтня 2022
У Києві, Київській, Житомирській, Чернігівській та Черкаській областях сьогодні застосовуються жорсткіші обмеження в подачі електроенергії.
У Києві та ще чотирьох областях відключення світла може тривати довше за 4 години, — ОП
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві, Київській, Житомирській, Чернігівській та Черкаській областях 27 жовтня застосовуються жорсткіші обмеження в подачі електроенергії. Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко.

Він підтвердив нічний удар по енергетичних об'єктах. За його словами, фахівці намагаються не допустити повного знеструмлення центральних регіонів.

Енергетики змушені запроваджувати жорсткіші обмеження електроенергії, щоб не допустити повного знеструмлення центральних регіонів країни.

«Сьогодні вночі російські терористи знову атакували нашу енергетичну інфраструктуру. Пошкоджено обладнання в центральних областях», – прокоментував він.

За словами Тимошенко, розмір необхідного обмеження електроенергії у Києві, а також Київській Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях регулюватиметься залежно від поточної ситуації в енергосистемі.

Відключення можуть тривати довше ніж 4 години, але енергетики роблять все можливе, щоб стабілізувати систему.

«Продовжуємо працювати разом із представниками обласних військових адміністрацій, Києва, Укренерго, Міненерго та ДПЕК над вирішенням питання», – додав представник ОП.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва