Систематично ґвалтував малолітню падчерку: в Києві затримали 35-річного чоловіка

16:44, 28 грудня 2022
11-річна дівчинка, яку разом з 7-річною сестрою вилучили з неблагополучної родини, повідомила про факт сексуального насильства над нею з боку вітчима.
Систематично ґвалтував малолітню падчерку: в Києві затримали 35-річного чоловіка
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Шевченківської окружної прокуратури міста Києва затримано та повідомлено про підозру 35-річному чоловіку за фактами неодноразового зґвалтування малолітньої дівчинки, повідомляє Київська міська прокуратура. 
 
У жовтні 2022 року до правоохоронних органів надійшла інформація від Центру соціально-психологічної реабілітації дітей про те, що поміщена до цього закладу 11-річна дівчинка, яку разом з 7-річною сестрою вилучили з неблагополучної родини, повідомила про факт сексуального насильства над нею з боку вітчима.
 
За результатами комплексу слідчих (розшукових) заходів, а також проведення психологічного дослідження дівчинки за допомогою «зеленої кімнати», інформація щодо вчинення відносно неї сексуального насильства знайшла своє підтвердження, триває розслідування можливого вчинення аналогічних протиправних дій стосовно малолітньої сестри потерпілої.
 
У межах досудового розслідування слідчі та прокурори здобули докази, достатні для затримання чоловіка та повідомлення йому про підозру. Наразі судом йому обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
За вчинене зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.
 
Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області