Нарахував премій на ₴500 000: повідомлено про підозру колишньому гендиректору Київського науково-методичного центру

21:40, 28 листопада 2023
Слідством встановлено, що підозрюваний у березні 2022 року підписав накази про виплату премій собі та керівному складу Київського науково-методичного центру.
Нарахував премій на ₴500 000: повідомлено про підозру колишньому гендиректору Київського науково-методичного центру
Фото: Київська міська прокуратура
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

​Колишньому генеральному директору Київського науково-методичного центру повідомлено про підозру у розтраті 500 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

«Подільською окружною прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру колишньому генеральному директору Київського науково-методичного центру по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій, який підзвітний Департаменту охорони культурної спадщини КМДА за фактом розтрати коштів у великих розмірах в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України)», — йдеться у повідомленні.

Слідством встановлено, що підозрюваний у березні 2022 року в порушення вимог постанови КМУ погодив та підписав накази про виплату премій собі та керівному складу Київського науково-методичного центру.

Вказаними діями колишній чиновник спричинив збитки територіальній громаді міста Києва на загальну суму понад 500 тис. грн.

На теперішній час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду