На Вінниччині нетверезий водій легковика збив жінку з неповнолітньою дівчиною на скутері

22:00, 6 липня 2024
Водійку скутера та 17-річну пасажирку госпіталізували до лікарні.
На Вінниччині нетверезий водій легковика збив жінку з неповнолітньою дівчиною на скутері
Джерело фото: vn.npu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Гайсині Вінницької області слідчі поліції повідомили про підозру водію, який у нетверезому стані порушив правила безпеки дорожнього руху, що призвело до тілесних ушкоджень потерпілих. Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Про це повідомила поліція Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, 50-річний водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням і допустив зіткнення зі скутером, яким керувала 39-річна місцева жителька. На момент аварії жінка їхала зі своєю неповнолітньою донькою. Внаслідок зіткнення водійку скутера та 17-річну дівчину госпіталізували до лікарні.

Результати медичного огляду показали, що в крові водія легкового автомобіля було 1,8 проміле алкоголю. Обидва транспортні засоби були поміщені на арештмайданчик, а водія легковика затримали у процесуальному порядку.

За процесуальним керівництвом Гайсинської окружної прокуратури водію повідомили про підозру за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, розпочато за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Це правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до восьми років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва