У Харкові остаточно засудили молодика, який жорстоко вбив та закопав дівчину на Лисій Горі

18:06, 7 липня 2024
Верховний Суд залишив у силі вирок засудженому, який у 2019 році жорстоко вбив дівчину.
У Харкові остаточно засудили молодика, який жорстоко вбив та закопав дівчину на Лисій Горі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Верховний Суд залишив у силі вирок у вигляді 15 років позбавлення волі для чоловіка, який був засуджений за вбивство у 2019 році дівчини на Лисій Горі в Харкові, коли йому було 16 років, повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Прокурори довели, що у червні 2019 року засуджений біля яру на Лисій Горі на ґрунті особистих неприязних стосунків наніс своїй знайомій численні удари по голові.

Вважаючи, що заподіяних тілесних ушкоджень недостатньо для настання смерті дівчини, хлопець дістав ніж, який був у нього при собі, та наніс кілька ударів по різних частинах тіла потерпілої. В результаті цього дівчина померла.

Будучи впевненим, що дівчина мертва, хлопець закопав її тіло у яру на Лисій Горі неподалік будинку, де проживав. Тіло жертви було виявлено тільки 9 липня, її змогли опізнати по татуюванню на нозі.

Вироком суду першої інстанції зловмисника визнано винним та призначено покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Це рішення було підтверджено апеляційним судом.

Верховний Суд поставив крапку у цій справі: адвокату засудженого відмовлено у задоволенні касаційної скарги, рішення першої та апеляційної інстанції залишено без змін.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду