На Одещині у барі молодик ледь не до смерті побив чоловіка

07:18, 18 липня 2024
Постраждалий отримав черепно-мозкову травму, переломи кісток склепіння та основи черепа, а також субарахноїдальний крововилив.
На Одещині у барі молодик ледь не до смерті побив чоловіка
Джерело фото: od.npu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У місті Біляївка на Одещині  молодик жорстоко побив дещо старшого чоловіка, в результаті якого потерпілий отримав важкі тілесні ушкодження і перебуває в лікарні під медичним наглядом.

За інформацією поліції, інцидент трапився під час конфлікту в одному з барів, де між 43-річним відвідувачем закладу і молодшим чоловіком виникла сутичка. Молодий чоловік напав на свого опонента, б'ючи його кулаками по голові. У результаті потерпілий впав і вдарився головою об асфальт, отримавши важкі травми, включаючи черепно-мозкову травму, переломи кісток склепіння та основи черепа, а також субарахноїдальний крововилив.

Поліція оперативно затримала підозрюваного ще на місці події. Йому вже повідомлено про підозру у скоєнні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило небезпечні наслідки для життя потерпілого.

У поліції зазначили: за наявності достатніх доказів ми під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. За цим статтям законодавство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років. Вирішено застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Слідство у цьому справі триває, а поліція продовжує з'ясовувати всі обставини події.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Булгакова
    Ірина Булгакова
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Тетяна Войтенко
    Тетяна Войтенко
    суддя Подільського районного суду міста Києва