Рада розгляне законопроект про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України

15:40, 13 декабря 2021
Розгляд яких законопроектів анонсував Стефанчук на Погоджувальній раді депутатських фракцій.
Рада розгляне законопроект про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

13-го грудня відбувалася заключна у цьому році Погоджувальна рада депутатських фракцій. Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на початку повідомив, що на заключному сесійному тижні будуть розглядатися важливі законопроекти, серед них №6359, №5409

Проект Закону «Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2022 році для участі у багатонаціональних навчаннях», № 6359.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, які саме іноземні підрозділи збройних сил допустять на територію України за законопроектом Володимира Зеленського.

Стефанчук запропонував включити до порядку денного на цей тиждень проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань захисту тварин від жорстокого поводження у розважальній діяльності», № 5409.

Відповідно цим проектом пропонується заборонити діяльність контактних звіринців з дикими тваринами та використання диких тварин у видовищних заходах, що передбачають демонстрацію здатності їх до дресури.

«Судово-юридична газета» також писала, що на заключному сесійному тижні у Верховній Раді народні депутати можуть зібратися на два позачергових засідання.

Окрім того, Верховна Рада планує розглянути резонансний проект 5831 щодо спрощення донорства.

Зазначимо, що 13 грудня о 19:00 відбудеться засідання фракції «Слуга Народу». Про це повімила речниця Юлія Палійчук.

Серед питань порядку денного обговорення пріоритетних законопроектів, які будуть винесені на поточний пленарний тиждень.

Під час засідання фракції планується заслухати інформацію голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича щодо Закону України «Про публічні закупівлі» в частині особливостей застосування переговорної процедури закупівлі (№6273).

Розглянути питання внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей (№ 2713-д).

Обговорення важливих законопроектів  щодо розвитку медичної реформи: Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення надання медичної допомоги (№6306), Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині (№ 5831), Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення системи управління сферою охорони здоров’я та забезпечення медичного обслуговування населення (№ 5873), Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну (№ 4358).

А також планується представлення делегатів від фракції до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на три вакантні посади за квотою Верховної Ради України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області