Стан здійснення правосуддя у кримінальних провадженнях та справах про адмінравопорушення: аналіз ККС ВС

07:58, 17 мая 2022
Опубліковано Аналіз стану здійснення правосуддя у кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення у 2021 році.
Стан здійснення правосуддя у кримінальних провадженнях та справах про адмінравопорушення: аналіз ККС ВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду опублікував Аналіз стану здійснення правосуддя у кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення у 2021 році.

Зокрема, упродовж 2021 року згідно з даними статистичних звітів Державної судової адміністрації, Вищого антикорупційного суду та Верховного Суду на розгляд до загальних місцевих і апеляційних судів, Вищого антикорупційного суду та Верховного Суду усього надійшло 2 млн 141 тис. і матеріалів кримінального судочинства та про адміністративні правопорушення, що порівняно з 2020 роком на 3,1 % більше.

З них справ і матеріалів:

– кримінального судочинства – 1 млн 202 тисяч;

– про адміністративні правопорушення – 939 тис.

Показник середньої кількості надходження справ і матеріалів кримінального судочинства та про адміністративні правопорушення у розрахунку на одного працюючого суддю місцевого загального суду у 2021 р. становив 618.

До апеляційних загальних судів на розгляд надійшло усього 264 тис. справ і матеріалів кримінального судочинства та про адміністративні правопорушення.

Детальніше дивіться у інфографіці, що додається.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва