З Днем юриста українців привітав голова КСУ

12:15, 8 октября 2018
Станіслав Шевчук приєднався до привітань з професійним святом усіх юристів.
З Днем юриста українців привітав голова КСУ
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Шановні судді Конституційного Суду України, судді Конституційного Суду України у відставці, працівники Секретаріату Конституційного Суду України! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом — Днем юриста!

Велика честь і надзвичайна відповідальність бути служителем Феміди. Адже саме юристи стоять на варті закону і справедливості, забезпечують надійність захисту прав і свобод кожного громадянина, а їх фаховість, досвід, високі людські та ділові якості сприяють становленню України як демократичної правової держави європейського зразка. Саме на представників правничої професії покладається важлива місія розбудови правової держави, в якій права і свободи людини та верховенство права є основоположними цінностями.

Вірю, що високий професіоналізм, мудрість та відповідальність за долю країни і кожного її громадянина завжди будуть головними принципами вашої роботи. Адже від прозорості та професійності судової системи залежить становлення правової держави і міжнародного іміджу України.

Щиро зичу вам натхнення, зважених рішень, великих досягнень і витримки на професійному шляху, міцного здоров’я, добробуту, оптимізму, впевненості у своїх силах. Нехай здобутки на ниві правосуддя винагородять вас шаною і довірою людей.

        Голова Конституційного Суду України Станіслав ШЕВЧУК

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва