ССО взяла під охорону ще три судові установи

20:44, 4 декабря 2019
Три суди зі Львівщини та Вінниччині тепер охороняються Службою судової охорони.
ССО взяла під охорону ще три судові установи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 4 грудня, співробітники Служби судової охорони Львівської та Вінницької областей взяли під свою самостійну охорону чергові судові установи. Про це повідомляє прес-служба ССО.

«Так, співробітники Територіального управлінням Служби судової охорони у Львівській області прийняли під самостійну охорону будівлю та приміщення Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Начальник Територіального управління Служби у Львівській області полковник Служби судової охорони Володимир Семенина запевнив голову суду Олега Заверуху, що співробітники Служби будуть надійними захисниками судів та усіх громадян України, які перебуватимуть у судовій установі, а самим співробітникам побажав успішно виконувати свої професійні обов’язки.

Сьогодні ж співробітники Територіального управління Служби у Вінницькій області взяли під охорону будівлі і приміщення Липовецького та Шаргородського районних судів Вінниччини.

Голова Липовецького районного суду Дмитро Кривенко привітав співробітників Служби й побажав успішної розбудови Служби судової охорони, а голова Шаргородського районного суду Тетяна Соколовська побажала нових професійних здобутків та успіхів у забезпеченні безпеки й охорони об’єктів правосуддя.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області полковник Служби судової охорони Євгеній Прудиус наголосив співробітникам Служби, що від їх високих моральних якостей та професійних зусиль залежить довіра і повага громадян до Служби, а це є основною та найвищою оцінкою їх роботи й успішності Служби загалом», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Служба судової охорони забезпечує безпеку вже в 43 судових установах.

Також повідомлялося, що ССО взяла під охорону Вищий антикорупційний суд.

Крім того, 3 грудня співробітники ТУ Служби судової охорони у місті Києві та Київській області заступили на охорону приміщень Вишгородського, Володарського, Обухівського районних судів та Фастівського міськрайонного суду Київської області.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді