Судді та працівники Сьомого апеляційного адмінсуду виділили кошти на боротьбу з коронавірусом

09:33, 2 апреля 2020
Загальна сума благодійного внеску складає більше 100 тисяч гривень.
Судді та працівники Сьомого апеляційного адмінсуду виділили кошти на боротьбу з коронавірусом
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Судді та працівники апарату 7ААС у рамках акції «Не стій осторонь, допоможи тим, хто потребує!» здійснили відрахування із своєї заробітної плати у спецфонд «СтопВірус», який засновано у Вінниці для протидії розповсюдженню вірусу COVID-19 на території міста та області. Загалом сума благодійного внеску складає більше 100 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба суду.

«Своїми діями ми хочемо вкотре довести, що судді такі самі люди і вони, захищаючи права громадян, водночас дбають про їхню безпеку та здоров’я. Ми є свідомими громадянами нашої держави, а тому охоче долучаємось до таких превентивних заходів», — йдеться у повідомленні.

Благодійна акція «Не стій осторонь, допоможи тим, хто потребує!» ініційована суддями Сьомого апеляційного адміністративного суду. Вона має стати своєрідним челенджом, адже до благодійності можуть долучитись судді та працівники апаратів судів Вінниці та Вінницької області, а також представники судів нашого апеляційного адміністративного округу (Вінницька, Чернівецька, Хмельницька та Житомирська області). Усі охочі можуть організувати благодійні акції у своїх регіонах та відповідно зібрати і перерахувати кошти у спеціалізовані фонди на місцях.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що колектив Дніпровського райсуду Києва приєднався до флешмобу.

Також повідомлялося, які особливі умови доступу до судів вводяться на період карантину.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді