Збив людину на пішохідному переході: Верховний Суд відправив справу на новий апеляційний розгляд

18:55, 5 сентября 2020
Верховний Суд відправив на новий апеляційний розгляд справу щодо водія, який збив пішохода в Одесі.
Збив людину на пішохідному переході: Верховний Суд відправив справу на новий апеляційний розгляд
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

3 вересня 2020 року Верховний Суд частково погодився із доводами касаційної скарги потерпілої, котра оскаржувала вирок Одеського апеляційного суду від 19 листопада 2019 року щодо м’якості покарання винуватцю тяжкої ДТП. Про це повідомляє пресцентр ВС.

Зокрема, справа стосується особи, яка влітку 2018 року в Одесі збила людину на пішохідному переході. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

«У зв’язку із зацікавленістю ЗМІ та громадськості повідомляємо, що 3 вересня 2020 року Верховний Суд частково погодився із доводами касаційної скарги потерпілої, котра оскаржувала вирок Одеського апеляційного суду від 19 листопада 2019 року щодо м’якості покарання особі, яка, як установили суди, влітку 2018 року в Одесі збила людину на пішохідному переході. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні», — повідомляє Верховний Суд.

Зазначається, що повний текст постанови ККС ВС у справі № 523/13774/18 (провадження № 51-305км20) буде проголошено 8 вересня 2020 року о 12:30. З цією постановою можна буде ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про рішення Верховного Суду у справі, де втрата свідомості водієм під час керування авто призвела до смерті пасажира. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва