У Миколаєві двом суддям продовжено дію запобіжних заходів

11:15, 23 октября 2018
Суддям продовжили домашній арешт.
У Миколаєві двом суддям продовжено дію запобіжних заходів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 17 жовтня, Заводським райсудом міста Миколаєва під час розгляду по суті обвинувального акту у кримінальному провадженні за обвинуваченням судді Малиновського райсуду м. Одеси Бурана О.М. за ознаками злочинів, передбачених ч.4 ст.368, ч.1 ст.345 КК України, та Селіхова А.В. за ч.5 ст.27, ч.4 ст.368 КК України продовжено дію запобіжних заходів обвинуваченим у вигляді домашнього арешту з покладенням обов’язків, передбачених п. 5 ст. 194 КПК України, передає прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«На даний час судовий розгляд триває: суд досліджує докази, зафіксовані на носіях інформації з відеозаписами, здобутими під час проведення негласних (слідчих) розшукових дій», — йдеться у повідомлені САП.

Зазначається, що наступне судове засідання призначено на 5 грудня 2018 року, участь в ньому візьме старший групи прокурорів у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що НАБУ і САП скаржаться на повільну роботу судів. НАБУ передало до суду 155 справ, з них 73 вже розглядають по суті.

Також нам стало відомо, що спецназ НАБУ розбив службову машину керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького під будівлею САП.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді