Вбив бійця ЗСУ: іноземця засудили до 11 років ув’язнення

18:34, 25 октября 2018
Зловмисник вдарив військового ножем у шию, після чого втік з місця злочину.
Вбив бійця ЗСУ: іноземця засудили до 11 років ув’язнення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Громадянина Азербайджану, котрий 1 лютого 2018 року вночі у ресторані Києва вбив бійця Збройних силу України засуджено до 11 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-службі прокуратури столиці.

У повідомленні відмічено, що в одному з столичних ресторанів між двома компаніями відпочиваючих стався конфлікт, під час якого, зловмисник ножем вдарив 21-річного військовослужбовця у шию. Після вбивства чоловік втік щ місця злочину.

Однак 3 лютого правоохоронці затримали вбивцю у Запоріжжі.

«За результатами судового розгляду Дніпровським районним судом міста Києва оголошено вирок, за яким 31-річного іноземця визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 296 КК України, та засуджено до 11 років позбавлення волі», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у занедбаному підвалі на вул. Суднобудівної м.Одеси виявлено тіло невідомої жінки. Руки жінки були пов'язані, на тілі присутні незначні подряпини. Пошкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть потерпілої, виявлено не було.

Крім того, ми писали, що у Дніпровському районі Києва було знайдено труп чоловіка. Його виявили біля залізничної станції Київ-Дніпровський. Першим труп зауважив військовий, який і викликав загін поліції. За словами оперативної групи, слідів насильницької смерті виявлено не було.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду