Керівник однієї зі спілок АТО загинув у моторошній ДТП

05:00, 2 марта 2019
Водій не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною огорожею.
Керівник однієї зі спілок АТО загинув у моторошній ДТП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Загинув засновник громадської організації «Спілка учасників АТО і захисників Вітчизни м. Рівне та Рівненської області Горинь» Андрій Берташ. Це сталося внаслідок аварії у Рівному на кільці, що на перетині вулиць Льонокомбінатівська-Костромська-Гагаріна, Mercedes-Benz, водієм якого був Андрій, в’їхав у бетонну огорожу.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області, 42-річний Андрій Берташ рухався зі сторони Бармаків, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною огорожою. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

Пасажирів у автомобілі не було. Нині проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Чернівцях трапилася дорожня аварія, в результаті якої в реанімацію потрапила жінка: маршрутний автобус збив постраждалу на пішохідному переході.

Крім того, ми повідомляли, що у столиці на вулиці Ольшанської сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій ледь не постраждали троє дітей. Відзначається, що автомобіль Volkswagen Touareg врізався в Audi Q7. Після зіткнення винуватець аварії не загальмував, а продовжив таранити машину.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва