Українського водія побили невідомі у Варшаві

23:05, 9 марта 2019
Водій зняв побої, справа розглядається в поліції.
Українського водія побили невідомі у Варшаві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У суботу, 9 березня, у Варшаві група поляків побили українського водія Uber. Про це повідомив кореспондент Євген Приходько на сторінці у Facebook.

Він зазначив, що конфлікт між водієм і пасажирами стався під час поїздки. Чи було його причиною походження водія, журналісту невідомо.

«Але на відео, яке я передивився з місця подій, прекрасно чутно після бійки про те, що тут Польща та повертайся до України. Водій знімав усе на камеру», - написав Приходько.

Водія спочатку вдарили в машині, потім на вулиці повалили на землю та нанесли ще декілька ударів. Нападники ще й пом'яли двері авто. Водій зняв побої, справа розглядається в поліції.

Приходько зазначив, що це вже не перший конфлікт між українськими водіями і поляками.

«Годиною раніше у самому центрі міста могло дійти до чогось подібного. Інший водій-українець зробив зауваженням своїм клієнтам, які хотіли сідати до авто з відкритою пляшкою пива, на що з компанії пролунало, щоб водій сам взяв й викинув. Українець відразу сказав, що ніякої поїздки не буде. Знову в хід пішли аргументи, що водій - ніхто і, як ви вже здогадалися, українська курва. Ще рівно тижнем раніше варшавські таксисти обклеювали авто Uber біля варшавських пабів та клубів наклейками «розмовляю тільки українською» та «злодій». Таку акцію помітили вже у Центрі моніторингу расистської та ксенофобської поведінки (Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych). Це публічна образа людей через їхнє походження», - повідомив журналіст.  

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що у Києві невідомі побили і пограбували підприємців з Польщі, які займаються виробництвом взуття.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді