Грози та шквали: яку погоду очікувати українцям в травні

05:00, 29 апреля 2019
На більшій частині території країни очікується зниження температури нічної до 4-10 градусів.
Грози та шквали: яку погоду очікувати українцям  в травні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У найближчі три доби пройдуть дощі з грозами. 1 травня у центральних областях в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Про це повідомиляє прес-служба Укргідрометцентру.

«У найближчі три доби пройдуть дощі з грозами, 29 квітня та 1 травня в Україні, крім південної частини, місцями значні дощі, 1 травня у центральних областях в окремих районах град та шквали 15-20 м/с», - повідомили синоптики.

В Укргідрометцентрі додали, що на більшій частині території країни очікується зниження температури нічної до 4-10° (найближчої ночі ще буде 7-13°), денної до 10-16°, дещо тепліше у південних областях - 17-23°.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, скільки українці відпочиватимуть на Великдень. Під час великодніх свят українцям надали п’ять вихідних днів.

Також нам стало відомо, що в січні була розглянута схема перенесення робочих днів через свята в 2019 році. Кабмін має намір перенести робочий вівторок, 30 квітня, на 11 травня (субота). Таким чином, українці отримають суцільні 4-денні вихідні з 28 квітня по 1 травня включно.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей