Пограбував дитину на вулиці: суд обрав запобіжний захід зловмиснику

20:00, 12 мая 2019
Чоловік викрав у неповнолітнього телефон і гроші.
Пограбував дитину на вулиці: суд обрав запобіжний захід зловмиснику
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

11 травня 2019 року слідчим суддею Корабельного районного суду розглянуто клопотання слідчого  СВ Корабельного ВП ГУНП в Миколаївській області про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою стосовно громадянина С., який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) вчинене повторно).

Згідно повідомлення про підозру 9 травня 2019 року підозрюваний С. знаходячись по  вул. Айвазовського в м.Миколаєві, керуючись раптово виниклим корисливим умислом, спрямованим на відкрите заволодіння майном, підійшов до неповнолітнього потерпілого С., та діючи повторно, відкрито, шляхом ривку, заволодів належними останньому мобільним телефоном та грошовими коштами, після чого з місця події зник.

Слідчим суддею клопотання слідчого було задоволено та застосовано до підозрюваного С. запобіжний захід у виді тримання під вартою у ДУ «Миколаївський слідчий ізолятор» на строк шістдесят днів до 7 липня 2019 року включно. Та визначено розмір застави в сумі 38 820 грн., у разі внесення якої останнього слід звільнити з-під варти. Після внесення застави зобов’язано підозрюваного постійно проживати за адресою, не відлучатись з вказаного місця проживання без повідомлення слідчого, прокурора і суду, повідомляти слідчого, прокурора та суд про зміну місця проживання. Роз’яснено останньому, що у разі невиконання вказаних обов’язків застава буде звернута в дохід держави та щодо нього повторно може бути застосований більш суворий запобіжний захід.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню, але протягом п’яти днів з дня оголошення на неї може бути подана апеляційна скарга.

 Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Шевченківський районний суд Києва обиратиме запобіжний захід підозрюваному у викраденні автівки поліцейських.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде