Розпуск Ради: Верховний Суд отримав третій позов

14:50, 24 мая 2019
Заяву подали у п’ятницю, 24 травня.
Розпуск Ради: Верховний Суд отримав третій позов
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду надійшла позовна заява про визнання протизаконними дії Президента України щодо підпису Указу Президента України від 21.05.2019 року №303/2019 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів» в частині призначення позачерговий виборів до Верховної Ради України на 21 липня 2019 року. Про це повідомляє офіційний сайт Верховного Суду.

«Заява подана фізичною особою безпосередньо до канцелярії Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду сьогодні, 24 травня 2019 року.

Цю справу зареєстровано за номером 9901/280/19.

Протягом п’яти днів з дня подання позовної заяви суддя постановляє ухвалу про наступні процесуальні дії», — йдеться у повідомленні Суду.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що указ Володимира Зеленського про розпуск Верховної ради опублікували в урядовому виданні.

Додамо, до Верховного Суду надійшла позовна заява про визнання протиправним та нечинним Указу Президента України від 21 травня 2019 року №303/2019 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів».

Трохи згодом Верховний Суд отримав другий позов щодо указу про розпуск Ради.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде