У Києві наркоман напав на дитину у парку

08:15, 15 июня 2019
Неадекват вдарив головою дитину в лоб.
У Києві наркоман напав на дитину у парку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Небезпечний інцидент трапився у популярному серед киян Сирецькому парку. Діти грали у футбол на майданчику, але раптом якийсь неадекватний чоловік схопив одного з них, придушив, вдарив своєю головою в лоб хлопчика та втік. Про це повідомляє Муніципальна охорона на своїй сторінці у Facebook.

Охоронці громадського порядку патрулювали Сирецький парк, коли до них прибігла малеча по допомогу.

«Діти злякались і не одразу звернулися до муніципалів, тому зловмисник встиг накивати п'ятами в невідомому напрямку. Наряд негайно викликав групу швидкого реагування та розділився на дві частини – одна повідомила мати, викликала швидку та залишилася з дитиною, інша приступила до оперативно-пошукових заходів», – розповіли у Муніципальній охороні.

Враховуючи, що бійці цього громадського формування вже декілька місяців чергують у Сирецькому парку, опис нападника здався їм знайомим. Вони завітали до місця можливого проживання неадеквата, затримали його та передали поліції.

«Чоловік знаходився у стані наркотичного сп'яніння та, скоріше за все, неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Сподіваємося цього разу українська Феміда запроторить його за грати надовго», – зазначили охоронці.

Що стосується постраждалого хлопчика, то його, у супроводі муніципалів, доставили на «швидкій» до дитячої лікарні. Медики констатували забій м'яких тканин голови. Наразі здоров'ю хлопчика нічого не загрожує.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у київській маршрутці неадекват жорстоко побив жінку.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду