Атестація прокурорів: ГПУ оприлюднила попередні результати другого етапу

10:50, 9 ноября 2019
За попередніми даними, з 776 прокурорів тільки 749 осіб успішно склали іспит.
Атестація прокурорів: ГПУ оприлюднила попередні результати другого етапу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

6-8 листопада прокурори Генеральної прокуратури України пройшли другий етап атестації – іспит у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

За попередніми даними, з 776 прокурорів ГПУ, яких було включено до графіку складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички з використанням комп’ютерної техніки на вказані дати, 749 осіб успішно склали іспит, набравши необхідні 93 і більше балів:

 

«Ще 4 прокурора не з’явилися.

Ці результати є попередніми, оскільки час для надання обґрунтування поважності причин неявки прокурорами, які не з'явились на тестування, ще не сплив. Затверджений кадровою комісією список прокурорів, які пройшли до наступного етапу (співбесіда), буде оприлюднено на офіційному веб-сайті. На етапі співбесіди разом з професійними компетенціями кадрові комісії перевірять доброчесність прокурорів і їхню відповідність вимогам професійної етики», - йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що генеральний прокурор розповів про реформу прокуратури та атестацію прокурорів.

Також ми повідомляли, що Генеральна прокуратура України оприлюднила попередні результати складання прокурорами ГПУ іспиту у формі анонімного тестування станом на 6 листопада та на 7 листопада.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде