Столичним підприємцям повідомили про штрафи за неприбраний сніг

07:45, 10 января 2020
За неприбирання снігу і накрижень передбачено штраф до 1700 гривень для юридичних осіб та 1350 гривень для фізичних осіб.
Столичним підприємцям повідомили про штрафи за неприбраний сніг
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Департамент міського благоустрою Київської міської державної адміністрації нагадав суб’єктам господарської діяльності та мешканцям приватних забудов про необхідність прибирання снігу. Відповідна інформація з’явилась на сторінці прес-служби Департаменту у Facebook.

«Просимо усіх підприємців та балансоутримувачів території, будинків і споруд приділити особливу увагу оперативному прибиранню снігу та накрижень. Утримання і прибирання території проводиться власником, балансоутримувачем території або найнятими ними працівниками. Територія повинна бути прибрана до 09.00 години ранку та підтримуватися очищеною від снігу», — зазначив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

За його словами, прибирання території приватних будинків відбувається від огорожі до проїжджої частини. Усі порушники будуть попереджені приписами, а у разі невиконання вимог припису — покарані протоколами, що передбачають накладення штрафу.

«Нагадую, що за неприбирання снігу і накрижень передбачено штраф до 1700 гривень для юридичних осіб та 1350 для фізичних осіб», — зазначив столичний чиновник.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про особливості охорони праці під час виконання робіт у зимовий період.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва