Порушення карантину: за вихідні поліцейські закрили 143 розважальні заклади

21:20, 13 июля 2020
Правоохоронці провели перевірки за фактом дотримання правил карантину по всій території країни.
Порушення карантину: за вихідні поліцейські закрили 143 розважальні заклади
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Упродовж 11 та 12 липня поліцейські провели по всій території України перевірки на факти дотримання власниками розважальних закладів карантинних обмежень.

За результатами таких перевірок припинено роботу 143 закладів, серед яких 42 нічні клуби та 101 заклад громадського харчування. Про це повідомляє прес-центр Міністерства внутрішніх справ.

Загалом впродовж відпрацювань поліцейські склали 102 адміністративні протоколи, з них 100 – за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил щодо карантину людей), ще два протоколи  – за  ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

До проведення відпрацювань залучалося майже 800 поліцейських. Також участь у перевірках взяли представники органів місцевого самоврядування та співробітники територіальних підрозділів Держпродсповживслужби. Найбільше порушень правоохоронці зафіксували  у місті  Києві (19 фактів), Сумській (17 фактів ) та Львівській (11 порушень ) областях.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Києвом за порушення закрили нічний клуб, де персонал та понад півтисячі відвідувачів знаходились без засобів індивідуального захисту. 

Також у Києві через порушення карантину закрили ще три розважальні заклади.

Як повідомлялося, Кабмін посилить контроль над дотриманням карантину

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва