У Києві та ще шести областях розгорнуть додаткові ліжка для інфікованих

15:40, 19 августа 2020
Завантаження ліжок спостерігається у Києві, Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській та Тернопільській областях.
У Києві та ще шести областях розгорнуть додаткові ліжка для інфікованих
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві та шести областях України спостерігається високий рівень захворюваності коронавірусом та завантаженість лікарняних ліжок. Саме тому було прийнято рішення про розгортання додаткових місць для інфікованих у цих регіонах. Про це на брифінгу заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

За словами Ляшка, значне збільшення рівня завантаження ліжок спостерігається у Києві, Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській та Тернопільській областях.

«Було розглянуто стан справ щодо ліжок для лікування коронавірусу. Ми побачили значну завантаженість ліжок в 6 регіонах країни, тому також додатково вводяться нові лікарні до переліку закладів охорони здоров’я, в яких буде відбуватися госпіталізація хворих на коронавірус», - додав він.

Додамо, що в Україні зафіксували новий антирекорд - майже 2000 нових випадків коронавірусу.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, які обмеження будуть у школах різних карантинних зон та у яких регіонах вчителів зобов’яжуть носити захисні щитки. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва