Які приватні заклади освіти готові безкоштовно взяти на навчання випускників із ТОТ: список

07:00, 11 июля 2022
Депутат назвала скільки безкоштовних місць виділяє той чи інший заклад та на які спеціальності можна вступити.
Які приватні заклади освіти готові безкоштовно взяти на навчання випускників із ТОТ: список
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Юлія Гришина повідомила, що 18 приватних закладів освіти готові безкоштовно або з великою знижкою взяти на навчання дітей із тимчасово окупованих територій.

«18 закладів освіти приєдналися до нашої з Тимофей Милованов ініціативи та готові безкоштовно або з великою знижкою взяти на навчання дітей із тимчасово окупованих територій. Деякі з них також безоплатно надають проживання. Вступ дистанційний! Без НМТ!», - написала Гришина.

Депутат додала, що перелік вишів – в інфографіці, а за посиланням (bit.ly/universities2022) можна знайти детальну інформацію, що саме пропонує той чи інший заклад, скільки безкоштовних місць виділяє, на які спеціальності можна вступити.

Також ми писали, що затверджено обсяги держзамовлення на навчання у закладах фахової передвищої та вищої освіти у 2022 році

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді