Заступника маршала США звинуватили в домаганні до пасажирки під час польоту

22:00, 7 грудня 2023
Офіцер США був звинувачений у неадекватних діях стосовно, принаймні, однієї пасажирки на борту літака.
Заступника маршала США звинуватили в домаганні до пасажирки під час польоту
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

 У Сполученому Королівстві затримали заступника маршала США через підозру в «неадекватній поведінці» під час перельоту з Нью-Йорка. Його звинуватили в домаганні до пасажирки борту літака в нетверезому стані, – повідомляє Associated Press.

За даними медіа, заступників маршала на борту було двоє, вони прибули до Лондона у вівторок, щоб супроводити особу, підозрювану у злочині. Протягом польоту федеральний агент був звинувачений у неадекватних діях стосовно, принаймні, однієї жінки на борту літака. Другого заступника також ненадовго затримали, але потім відправили назад до США.

У заяві представників маршалів США зазначено, що агентство відноситься серйозно до будь-яких звинувачень у неадекватній поведінці своїх працівників і співпрацює з розслідуванням, яке проводять правоохоронні органи Великобританії.

«Така поведінка співробітників не відображає професіоналізму та основних цінностей тисяч співробітників USMS», - прокоментували в агентстві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України