У НАТО побоюються, що Байден не зможе перемогти Трампа

08:36, 7 липня 2024
«Не треба бути генієм, щоб побачити, що президент старий», — сказав один із чиновників з європейської країни НАТО.
У НАТО побоюються, що Байден не зможе перемогти Трампа
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Лідери НАТО побоюються, що президенту США Джо Байдену не вдасться перемогти його опонента Дональда Трампа на майбутніх виборах в країні. Про це повідомило видання Politico з посиланням на свої джерела.

Видання зазначає, що союзники по НАТО починають задавати питанням, як довго президент Байден зможе забезпечувати підтримку для оборони Європи.

Дипломати і світові лідери, які прийматимуть участь у саміті НАТО, в приватних розмовах висловлюють гостру стурбованість віком, станом здоров'я і здатністю Байдена перемогти на президентських виборах 2024 року.

Іноземні посадовці здебільшого виступають за переобрання Байдена, так як вони побоюються, що повернення Трампа до влади завдасть шкоди НАТО і підірве військові зусилля в Україні.

Також посадовці відреагували на нещодавній виступ Байдена на дебатах з тривогою і побоюванням, що Байден може виявитися занадто слабким, щоб перемогти Трампа та очолити світову наддержаву.

«Не треба бути генієм, щоб побачити, що президент старий.. Ми не впевнені, що, навіть якщо він переможе, він зможе прожити ще чотири роки», - сказав один чиновник з європейської країни НАТО.

Раніше Джо Байден пообіцяв залишитися в президентських перегонах, додавши, що він залишається лідером Демократичної партії і його ніхто не витісняє з перегонів проти республіканця Дональда Трампа.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва