Спікер Палати представників США Майк Джонсон закликав Джо Байдена негайно піти у відставку

08:31, 22 липня 2024
Майк Джонсон заявив, що якщо Джо Байден не готовий балотуватися в президенти, він не може бути президентом, тому має негайно піти у відставку.
Спікер Палати представників США Майк Джонсон закликав Джо Байдена негайно піти у відставку
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як відомо, 21 липня чинний президент США Джо Байден оголосив про вихід із президентських перегонів.

Після цього спікер Палати представників Сполучених Штатів Америки Майк Джонсон закликав президента Джо Байдена негайно піти у відставку. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі X.

Джонсон зазначив, що балотування віцепрезидентки Камали Гарріс не покращить перспективи демократів, адже вона «співвласниця катастрофічних політичних провалів адміністрації Байдена».

«Демократична партія викреслила кандидата від демократів з виборчих бюлетенів трохи більше ніж за 100 днів до виборів. Визнавши недійсними голоси понад 14 мільйонів американців, які обрали Джо Байдена кандидатом у президенти від демократів, самопроголошена «партія демократії» довела прямо протилежне», - написав Джонсон.

Спікер зазначив, що якщо Байден не готовий балотуватися в президенти, він не може бути президентом. Він повинен негайно піти у відставку.

«Незалежно від хаосу в нинішньому Білому домі, нашим супротивникам по всьому світу слід нагадати, що Конгрес США, американські військові та американський народ повністю готові і віддані справі захисту наших інтересів як вдома, так і за кордоном», - додав він.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Боровков
    Дмитро Боровков
    заступник голови Залізничного районного суду м. Львова